Novetats en Educació

Novetats en Educació

El proper curs escolar 2019-2020 començarà amb importants novetats.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya crearà un nou centre, un Institut-Escola a partir de l’actual escola Teresina Martorell. Aquest nou centre educatiu amplia i millora l’oferta educativa del Vendrell amb un model pedagògic molt atractiu per a moltes famílies, amb una continuïtat dels alumnes dels 3 fins als 16 anys. Igualment, l’Institut Escola comptarà amb la col·laboració de l’Institut Andreu Nin per als estudis de l’ESO i acollint estudis de Formació Professional.

Amb el nou centre, també s’afronta el problema pendent al municipi de desequilibris en l’escolarització a primària i s’aprova modificar la sectorització i passar a un únic sector educatiu al nucli del Vendrell. 

Igualment, el proper curs contarà amb la novetat de dos nous cicles formatius de Formació Professional: el grau mitja de Conducció d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural i el d’Integració Social. Aquests estudis s’impartirán al nou Institut-escola, amb el que compartiran accions formatives.

enllaços:

Institut-escola

Canvi sectorització primària

Nous estudis d’FP