Sóc nascut a Barcelona, el 12 d’agost de 1975, casat i pare de tres fills.

Vaig arribar al Vendrell amb divuit anys per amor, i per amor a la mateixa persona, als meus tres fills i l’estimació que sento per la seva gent, he fet del Vendrell casa meva

Sóc doctor en Història per la Universitat Rovira i Virgili i funcionari de carrera del cos de professors d’ensenyament secundari. Vaig ser premi extraordinari de final d’estudis de la URV l’any 1997 i becari predoctoral a la URV entre els anys 2000-2003.

L’any 2007 vaig guanyar la plaça de professor de secundària al Departament de Ciències Socials de l’INS Baix Penedès del Vendrell. Emocionalment, poques coses et lliguen més que el vincle que s’estableix entre un professor, els seus alumnes i ex-alumnes i les famílies. D’aquest vincle neix el meu compromís amb la gent del Vendrell.

Des de l’any 2018 sóc inspector d’educació en comissió de serveis, profunditzant d’aquesta manera el meu coneixement del sistema públic d’educació.

Prèviament, vaig treballar com a investigador a la URV, com a policia interí a la Policia Municipal del Vendrell i com a auxiliar administratiu al Museu Deu del Vendrell. En l’àmbit polític, sóc militant del PSC, membre de la comissió executiva del PSC, secretari d’organització de la Federació Socialista del Camp de Tarragona, candidat suplent per Tarragona a les eleccions a Corts Generals de 2011. A l’Ajuntament del Vendrell, sóc portaveu del grup municipal socialista, regidor d’Educació i Ocupació i conseller comarcal (mandat 2011-2015), i 3r Tinent d’Alcalde i regidor d’Educació, Joventut, Ocupació, Promoció econòmica i Transport durant aquest mandat.

Una vida dedicada al servei públic i al benestar col·lectiu, com a docent i com a càrrec
electe a l’Ajuntament del Vendrell.